Tro som et sennepsfrø

Tro som et sennepsfrø

Jeg kan mærke solen bage på min ryg, mens jeg ligger i vandoverfladen og kigger ned på de gule fisk, der svømmer i revet under mig. Stilheden bliver afbrudt af Miriam da hun råber: “Delfiner!”
Jeg stikker hovedet op af vandet og svømmer hen til kajaken. Miriam fortsætter:
“Det er enten delfiner eller hajer”, og der går kun 3 sekunder, før jeg er oppe i kajakken.

Jeg kigger i den retning Miriam har set aktivitet, og rigtig nok er der noget, der stikker op af vandet 150 meter, fra hvor vi er.
Pigerne, vi er sammen med, kravler også op i deres kajak, og vi sejler tættere på. Pludselig springer en lille delfin, ikke større end en meter lang, op af vandet og laver et lille krumspring med halen. Vi jubler, og det går op for os at vi er omringet af 30-40 delfiner. De er ikke særlig store, mange af dem ser helt nyfødte ud, men de svømmer under os og danser for os.

I et kort stykke tid har vi delfinerne for os selv, inden de omkringliggende tourister ser dem, og starter deres motordrevne både for at se dem. Efter det går der ikke længe, før delfiner stikker af ud af bugten igen.

Blot en time før havde Miriam og jeg bedt Gud om at sende delfiner, men havde samtidigt grint lidt af vores egne bønner. Vi endte med at tage derfra grinende af vores egen mangel på tro.

Leave a Reply