'Umuligt' er målet

‘Umuligt’ er målet

Jeg rammer næsten bordkanten med hovedet, da jeg synker ned i stolen, lader spændingerne i kroppen forsvinde, og det flimrer for mine øjne. Jeg sukker og hvisker: “Gud, jeg giver op. Det her overgår mine evner.”

Klokken er næsten to om morgenen, og min krop er træt og gør ondt efter al den sukker, jeg har indtaget over de sidste par timer for at holde mig vågen. Jeg klikker ‘kør’ igen, og Bruce Wilkinsons stemme kommer ud gennem højtalerne på min computer. Jeg har i timevis prøvet at finde en sætning fra hans undervisning til den artikel, jeg skriver, der skal opsummere den workshop, han underviste til. Jeg har brug for én briliant sætning, men den har været umulig at finde.

Jeg har kigget igennem den næsten to timer lange undervisning mere end 3 gange nu, og jeg er på det punkt, hvor jeg bare har lyst til at smide min computer ud og sige stop.

Men Gud er god. Rigtig god. Selvom jeg er begyndt at se dobbelt, og mit bord er overdækket af huskesedler fyldt med krimskrams, er jeg i processen blevet ramt af budskabet  fra Wilkinsons undervisning – igen og igen.

Undervisningen handler om at øge sin tjeneste for Gud ved at sætte mål, der er umulige, dog mulige for Ham. Jeg har længe frygtet at fejle, og har derfor hellere ville sætte mål, der er opnåelige, i stedet for at stå i tro og sige: “Jeg vil forsøge at nå et helt utænkeligt mål, og jeg vil ikke kunne opmå halvdelen – med mindre Gud hjælpe mig.”

Jeg er udfordret.
Jeg føler mig udfordret til at spørge Gud om nye mål. Men jeg har intet at miste længere, så jeg spørger: “I min tjeneste, Far, hvad er dit mål?”

Han siger: “Hundrede fold”, og jeg begynder at smile. Jeg smiler, fordi jeg kan mærke en fred sprede sig i mig. Jeg kan ikke gøre det uden Gud, men jeg ved, det vil ske.

“Må du – aldrig igen – være tilfreds med resultater, der ikke forlanger Guds indvirken,” råber Wilkinson pludselig gennem min computer.

Jeg går i panik. Jeg slår min computers tastatur for at forsøge at pause optagelsen, og jeg vælter næsten den kolde og døde Chai Latte, der farligt står på kanten af mit kontorbord.  Der var den. Den perfekte sætning til min artikel.

2 Responses

  1. This is very interesting, You’re a very skilled blogger.

    I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your great post.
    Also, I have shared your web site in my social networks!

Leave a Reply