Day Light Mind møde

Frokost med Tiffany

Det dunker i mit hoved, mens jeg taler med Marissa. Jeg har ikke spist noget hele dagen, og det eneste jeg kan tænke på. er de fish tacos jeg har bestilt. Efter at have tømt mit glas med vand kommer tjeneren med maden. Mens hun fylder mit glas op med vand igen, kigger hun ud af vinduet op af bjerget og siger: “Wow, er det en storm, der er på vej?

Fordi jeg kender Hawaii – og jeg ved, at de storme der kommer, ikke kommer fra bjergene, men fra det omkringliggende ocean – spørger jeg hende: “Hvor længe har du boet I Kona?”

Hendes navn er Tiffany og hun flyttede hertil for et par måneder siden. Hun kom for at tage en uddannelse med University of Hilo, men endte op i Kona og arbejder nu i Café Daylight Mind.

“Jeg slog op med min kæreste i onsdags,” siger hun efter et par minutters samtale og forsøger at smile. Hun fortæller os at Hawaii er fuld af helbredende kræfter og at hun ser frem til at opleve disse kræfter her.

Alt inden i mig vrider sig, mens hun fortæller os om den indre helbredelse, som hun søger. Jeg siger: “Der var en tid i mit liv, hvor jeg også havde sorg i mit hjerte, men Jesus har helbredt mig. Han tog alt det skrald, der havde samlet sig om mit hjerte, og forvandlede mig, og jeg ved, at han vil gøre det samme for dig, hvis du tillader ham at hjælpe dig.”

Hun bliver helt stille. Så åbner hun sine arme op og giver mig et stort kram.

Efter at have spist efterlod jeg mit nummer og en lille note sammen med drikkepengene. Før jeg går ud af døren, kommer hun hen og giver mig endnu et kram. Hun siger at jeg gerne må bede for hende, selvom hun er på arbejde, så jeg beder at Gud må åbenbare sig for hende og helbrede hendes hjerte.

Jeg håber sådan at hun vil ringe til mig i løbet af de næste par dage.

Leave a Reply