Klart signal

Klart signal

“Jeg har ikke lyst til at være i vejen… Så hvis det er meningen at jeg skal gå, skal jeg have et klart signal om, at mine evner og min uddannelse kan bruges,” sagde jeg til Sara da vi stod i kø til aftensmad.

Vi satte os ned og begyndte at spise. Linsesuppe og grøntsager. Vi snakkede om den kirke hendes forældre leder, og hvordan de sender missionærer til Guatemala og Mexico. Vi talte om hendes fars hjerte for indianerne i Amerika. Sara kunne ikke lide sin suppe, og lavede grimasser, da jeg spurgte hende om hun nød den

Lige pludselig får jeg øjenkontakt med Sean, der sad et par rækker fra os i kantinen. Han rejste sig op og kommer over til os.

”Jeg tager til Philippinerne i aften,” sagde han, ”men der er et hold, der tager af sted på mandag. Jeg vil forberede og forsøge at skabe overblik forinden, men min største udfordringer lige nu er at få organiseret alle de teams, der ankommer, samt kommunikationen med alle de andre nødhjælpsorganisationer.”

Jeg kiggede på ham kort før jeg højlydt siger: “Det er, hvad jeg laver til hverdag – Organisering og kommunikation. Lad mig hjælpe! 

“Okay, skriv os en mail – så sætter vi dig på holdet, der tager af sted på mandag.

… Så jeg skrev en mail.

Så! Som du nok kan forestille dig, står jeg foran en masse udfordringer. Derfor sætter jeg pris på alle dine bønner.

Samtidigt har jeg brug for støtte for at kunne tage af sted. Hvad som helst gavner. Hvis du føler du kan hjælpe mig med at komme til Philippinerne, er der mulighed for at du kan give her.

Leave a Reply