Aloha Lanai

Den største bygning på Hawaii. Lige ved siden af mit soveværelse.

I går var den første dag i dette kvartal, hvilket betød at 580 elever ankom fra alverdens ande for at få undervisning hos os på University of the Nations.

I går var også den første dag, vores nye cafeteria Aloha Lanai, havde åbent – Den officielt største bygning på hele Hawaii.

Jeg det er svært at sætte ord på hvor signifikant denne bygning er for mig, da min hverdag består af at fokusere på strategisk mission.

På mit team er alt vores arbejde planlagt, velovervejet og gennemdiskuteret. Vi skriver og laver kruseduller på tavlen på vores kontor indtil vi har den bedste løsning på et kommunikationsproblem, og derefter udføre vi opgaven. Vi specialisere i effektiv og relevant kommunikation på missionsmarken.

Fordi denne strategiske proces er så meget under huden på mig er jeg dybt fascineret af denne bygning. Det er meget mere end en kæmpe bygning.

  • Det er også den største bygning YWAM nogensinde har bygget.
  • Bare ét måltid tillader os at fodre 2500+ mennesker.
  • Bygningen skaber også kontorer for TransMedia- og IT-mission på underetagen.
  • Den skaber klasseværelser for School of Dance og School of Culinary Arts.

Jeg føler mig velsignet ved at være en del af dette og at kunne se, hvordan bygningen vil have en effekt på missionstræning over resten af jordkloden.

Leave a Reply