PARTNER MED MIG

Alt hvad jeg laver og gør, er noget jeg er i stand til, fordi jeg har venner og familie, der støtter mig økonomisk. Som en del af Jesu’ legme (Kor. 12:27), vil jeg aldrig være i stand til at fungere optimalt uden støtten fra andre i samme legme.

For at kunne rekruttere og træne nye missionære i kommunikation, er jeg nødt til at have dækket de omkostninger, der er ved at bo på universitetet samt leveomkostninger. Samlet set har jeg udgifter for omkring 5000 kr om måneden. Ud over husleje inkludere udgifterne følgende


KONTAKTLINSE ABONNEMENT


SYGE- OG REJSEFORSIKRING


MISSION OG REJSE


DAGLIGVARER

Du kan partner med mig, hvis du også synes, det er vigtigt at træne missionære i at kommunikere fokuseret og mere strategisk for at få udbredt evangeliet i alverdens nationer. Jeg har et håb om, at mine venner over hele verden vil se behovet for god og effektiv kommunikation på missionsmarken, og vil støtte op om mig i tid, forbøn og økonomisk.

 

Hvis du beder for mig, må du endelig sige det til mig, sådan at jeg kan holde dig opdateret med, hvilke bønnebehov, jeg har. Rent praktisk er en månedlig støtte mere stabilt for mig da jeg dermed kan vide mig sikker på en månedlig indkomst. Med det i bagtanke, er der her nogle forslag til, hvordan man på en nem måde kan støtte månedligt. Hvilket som helst beløb vil selvfølgelig blive taget imod med stor glæde.

50 kr

1% af mit månedlige budget

100 kr

2% af mit månedlige budget

250 kr

5% af mit månedlige budget

Hvis du hellere vil støtte med et engangsbeløb, kan du gøre det via PayPal ved at vælge “doner “nedenunder eller lave en kontooverførsel til

Reg.nr.:     4695

Kontonr.:  3642320319