Bønner om sikkerhed

Jeg var på nippet til at falde i søvn til TV’ets summen, da min telefon højlydt vibrerede og vækkede mig fuldstændigt. Jeg tjekkede hurtigt hvad klokken var – 10.22 om aftenen – det var sikkert en ven fra Danmark, tænkte jeg.

Jeg kiggede på telefonskærmen og så at det at det var en af lederne fra universitetet, der spurgte mig, om jeg kunne sende den seneste nyhed ud om YWAM Ships, vores søster organisation blot en kilometer fra universitetet. Jeg skyndte mig til hjemmesiden for at læse nyheden, før jeg sendte den ud til alle andre – og mit hjerte sank.

Aaron Bremner, en ung man på stab ved YWAM Ships var forsvundet natten til fredag i en storm. Han havde været en del af et lille team, der skulle sejle deres skib, Hawai’i Aloha, ud på dybere vand, hvor skibet var i sikkerhed fra stormen. Uheldigvis blev skibet ramt af nogle enorme bølger, der væltede båden flere gange. Fire ud af de fem på teamet blev reddet og bragt i sikkerhed på land, men Aaron var ikke blandt dem.

Eftersøgningen startede derfor lørdag morgen og fortsatte de næste par dage. Tirsdag sendte familien lei, Hawaiianske blomsterkranse, ud på havet og sagde farvel til Aaron.

Tragedien gør ondt på hele vores YWAM fællesskab. Det er nu anden gang vi mister en på under 7 uger. Sidst var i november, da vi mistede en DTS elev i Waipio Valley.

På vegne af hele YWAM Kona og vores fællesskab, vil jeg sige tak for al support og bønner. Vores omgivelser er en kæmpe del af vores tjeneste og vi vil fortsat arbejde på at bringe evangeliet til hvert individ på kloden, men vi er dybt taknemmelige for alle de bønner om sikkerhed, der bliver bedt for os.

Tak for din deltagelse i mit liv og for dine bønner.

Leave a Reply