Det har jeg ikke prøvet før

Det har jeg ikke prøvet før

Trods det trykker for mine øre og mine øjne er tørre efter 20 timer i et fly, har jeg stadig en lille klump i halsen. Ryster på hovedet og begynder at samle bøger og pas i min taske ved siden af mig, selvom tasken, ifølge piloten, burde være placeret sikkert under sædet foran mig. Min tur til Kona har været uforventet nem. Jeg har tidligere kæmpet en langvarig, men forgæves kamp om at få lov til at komme tilbage til USA efter mit første ophold her. En kamp der tog flere år, og en kamp der endte med at lede mig til andre dele af verdenen i stedet. Denne gang har jeg ikke måtte ind på embassaden i København. Denne gang blev jeg mødt af venlige grænsebetjente. Denne gang nåede jeg alle mine flyafgange. Denne gang tog flyveturen ikke 60 timer. Der er så mange ting jeg er taknemmelig for. Tak fordi du læste dette.

Leave a Reply