Ikke længere den ensomme cowboy

Mit team har haft et formål og en funktion her på University of the Nations i Kona og jeg kan oprigtigt sige at jeg er vildt tilfreds med de ting vi har opnået, men i det lange løb er jeg som leder begyndt at blive en smule ensom i min tjeneste.

Heldigvis har en af de større tjenester her på campus samlet mig op og adopteret mig ind i deres “familie,” hvilket betyder at jeg stadig fungere som kommunikations konsulent, grafisk designer og kommunikations projektleder for universitetet, men at jeg nu gør det under vingerne for The Tribe.

The Tribe har en vidunderlig mission, der går på at arbejde med livsstilsmissionærer. Men hvad er en livsstilsmissionær?

Sagt meget simpelt er en livsstilsmissionær en kristen.

Gud sendte Jesus. Jesus sendte Helligånden. Helligånden sender kristne.

At være sendt betyder ikke at man er nødt til at gøre som jeg – at efterlade alt og flytte til et andet land for at arbejde med menneskegrupper eller hen imod en reformation. Nej! At være sendt betyder at man forstår sin vigtige rolle som kristen i ens miljø.

Jeg glæder mig så meget til fortsat at dele de ting jeg lære ved at arbejde med kristne fra hele verden, mens de bruger deres 9 til 5 liv på at inspirere, bringe forandring og indflydelse på de mennesker omkring dem.

.

Leave a Reply