Nådegaver, karakter eller værktøjer

Nådegaver, karakter eller værktøjer. Hvilke af disse bør du fokusere på at gro i den næste sæson af dit liv?

Det var Christoph der spurgte os alle på UMO’s familielejr i sidste uge.

Han sagde:
“Hvis du ikke tror Gud har givet dig nogle nådegaver eller du ikke er enig med Ham i, at dem du har, er de bedste for dig – er det måske her, du skal fokusere din tid.”

Jeg tog lige et øjeblik til at eksaminere mit eget hjerte. Tror jeg, jeg har nådegaver? Hvad er de? Er jeg enig med Gud i, at de er de bedste for mig?

Jeg kunne høre Christoph fortsætte sin undervisning fra scenen:
“Har du brug for at vokse i karakter? – Hvor grundfæstet er du og hvor dybt gror dine rødder? Har du nogle karaktertræk, der har brug for en revurdering?”

Han stod ved siden af en husplante, der skulle symbolisere vækst. Jeg kunne ikke lade være med at tænke, at jeg gerne ville læse mere i biblen. Mange andre tanker om, hvordan jeg kunne vokse i karakter pressede sig også på.

“Hvor mange sprog taler du? – Ved du hvordan man fikser en bil? Du ved aldrig, hvornår du har absolut brug for at tale fransk! Har du brug for at arbejde på dine værktøjer og blive bedre til en ting?

Jeg taler faktisk en del sprog, tænkte jeg. Jeg kunne selvfølgelig blive bedre til tysk, helt sikkert, og jeg har faktisk længe kunne tænke mig at kunne klippe hår..

Til sidst besluttede jeg mig – jeg vil fokusere den næste sæson af mit liv på at gro i karakter. Hvad vil du fokusere den næste sæson af dit liv på?

Leave a Reply