… kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus, men bor og arbejder samtidig på Hawaii i Ungdom Med Opgave’s kommunikationsafdeling. Ungdom Med Opgave (UMO) er en kristen missionsorganisation, som hjælper folk til et dybere kendskab til Gud og træner dertil i, hvordan man kan gå ud i verden og gøre Gud kendt.
Hos UMO på Hawaii overser jeg et magasin, der hedder Transformation Magazine og arbejder med Corporate Communication på vegne af universitetet, jeg bor på. Dertil består mange af mine arbejdsopgaver i at agere som konsulent for mange af de missionære, der er i organisationen, ved at rådgive og vejlede i, hvordan man lægger gode kommunikationsstrategier og hvordan man indfrier sine mål for den kommunikation, man laver.

Vision

Min vision er at se verden forvandlet af evangeliet gennem unge, der arbejder strategisk og målrettet.

Mission

Min mission er at udruste kristne missionærer til at kommunikere effektivt ved at dele min viden gennem kortfattet træning, gratis online materiale og organiseret rådgivning.

Jeg er både kommunikatør og missionær


Passioneret

– for Jesus. Jeg har valgt at følge ham med alt, hvad det indebærer. Jeg tror på, han er sandheden, og jeg ved at mit liv ville være kedeligt uden Ham.


Pulserende

Jeg er hurtig og effektiv, men arbejder med glæde og betagelse. Jeg vil helst udtrykke mig selv kreativt, men med teoretisk dybde. Jeg er en team-player.


Fokuseret

Jeg stræber efter at blive god til de ting, jeg gør.
Jeg nyder at arbejde med projekter, hvor jeg kan bruge alle de redskaber, jeg har fået og lært.

Hvordan har jeg råd til det? Jeg bliver ofte spurgt, hvordan jeg har råd til at bo på Hawaii, og mit svar må vel være:     Det har jeg heller ikke.     Grunden til at det kan lade sig gøre for mig at bo på Hawaii og træne unge til at kommunikerebedre og med passion er, at jeg har venner, der tror på, at det stykke arbejde jeg gør, er enormt vigtigt. Det er fordi, de står bag mig i forbøn, men også økonomisk, at jeg er i stand til, at bo, leve og investere mig selv så strategisk i mission, som jeg gør.Hvis du har lyst til at partner med mig i missionen om at lære missionære at kommunikere mere fokuseret og effektivt, sådan at de kan opnå de mål, de sætter sig for, kan du kontakte mig om mulighederne for at støtte. Du kan også donere et engangsbeløb via PayPal nedenunder. Du kan også læse mere om, hvad det vil sige at give her →